Aktorja Zsa Zsa njihej si origjinalja e Kim Kardashian!

742281482217424

Ish-mbretëresha e bukurisë, aktorja e njohur Zsa Zsa Gabor, ishte e martuar me baronin Conrad Hilton, i cili ishte stërgjyshi i Paris Hilton.

Ndërkaq në vitin 1942 e deri më 1947 Zsa Zsa Gabor, shpesh është përmendur si origjinalja e Kim Kardashian, për shkak të personaliteti të saj magjepsës.

Zsa Zsa Gabor, ishte shumë e dashur në tokën e famës, Hoëllywood, kjo për shkak të talentit të saj të gjithanshëm si dhe bukurisë.

kim-kardashian-8b12194250ba930485f40c0d56b0176b5f26440d-s900-c85

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤