Aktorja e njohur, imazhi i ri i Louis Vuitton

Firmat më prestigjioze të modës, gjithnjë e më shumë preferojnë imazhet e personazheve të njohur të ekranit për të qenë pjesë e fushatave të tyre publicitare. Pamë aktoren Jennifer Lawrence si imazh të kompanisë Dior e tani është radha e një tjetër aktoreje po kaq të famshme e të paguar: Emma Stone do të jetë imazhi i shtëpisë prestigjioze të modës Louis Vuitton!

FP_IMAGE_7214383/FP_SET_7212712

Picture 1 of 9

#7214383 Emma Roberts, Freida Pinto, Ashley Greene, Emma Stone and Paula Patton were among the stunning starlets to attend a party at the very exclusive Louis Vuitton store to preview the newest fashion lines in Beverly Hills, Ca on April 25, 2011. Fame Pictures, Inc - Santa Monica, CA, USA - +1 (310) 395-0500

Aktorja do të shfaqet në reklama si dhe në daljet e saj në tapetin e kuq me fustane Vuitton për dy vitet e ardhshme. Pas një viti ngurrim, Stone ka pranuar të jetë imazhi i kësaj marke luksoze për shifrën 6-10 milionë $.

Vetë stilisti francez, Nicholas Ghesquiere ka konfirmuar lajmin përmes rrjeteve sociale. Pas tij, edhe faqja zyrtare e Louis Vuitton ka bërë publike Emma-n si ambasadore e re e kësaj shtëpie mode.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤