Aksidenti që shokoi Shqipërinë: 10 vjet pa Tanin!

View Gallery
3 Photos
Aksidenti që shokoi Shqipërinë: 10 vjet pa Tanin!
aksidenti-tani

Aksidenti që shokoi Shqipërinë: 10 vjet pa Tanin!
Dritan Hoxha 1

Aksidenti që shokoi Shqipërinë: 10 vjet pa Tanin!
Dritan Hoxha

Sot mbushen 10 vite nga ndarja tragjike nga jeta e themeluesit të Top Medias dhe njeriut që revolucionarizoi median në Shqipëri.

Ai humbi jetën në një aksident tragjik me makinën e tij Ferrari.

Ngjarja shokoi opinionin publik.

“Familja, të afërm, bashkëpunëtorë dhe miq të shumtë do ta kujtojnë përherë Tanin e Topit, njeriun që me aftësitë e kurajën e pabesueshme arriti që, pothuaj nga hiçi, të ngrinte veç të tjerave një perandori mediatike.

Sot, më shumë se kujtdo, Tani i Topit i mungon familjes, bashkëshortes dhe Presidentes së Top Medias, Vjollca Hoxha, si dhe fëmijëve të tij, Lori, Sara, Redia dhe Itan.

Por, e sigurtë është se ai do të qëndrojë mes nesh, për arsyen e thjeshtë se kemi shumë çfarë të kujtojmë prej tij, secili prej nesh dhe të gjithë bashkë, në planin personal dhe atë profesional.

Sot, Dritan Hoxha është i gjallë, është mes nesh, pasi ne kemi para syve, të prekshme, veprën e tij,” shkruan Top Channel në një dedikim.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤