Ajola Xoxa publikon foton, shtatzënë por në punë gjer në 3 të mëngjesit…

View Gallery
6 Photos
Ajola Xoxa publikon foton, shtatzënë por në punë gjer në 3 të mëngjesit…
Ajola 1

Ajola Xoxa publikon foton, shtatzënë por në punë gjer në 3 të mëngjesit…
Ajola 2

Ajola Xoxa publikon foton, shtatzënë por në punë gjer në 3 të mëngjesit…
Ajola Xoxa 1

Ajola Xoxa publikon foton, shtatzënë por në punë gjer në 3 të mëngjesit…
ajola

Ajola Xoxa publikon foton, shtatzënë por në punë gjer në 3 të mëngjesit…
ajola

Ajola Xoxa publikon foton, shtatzënë por në punë gjer në 3 të mëngjesit…
Ajola Xoxa

Ajola Xoxa e ka shfaqur pasionin e saj si regjisore në disa videoklipe shqiptare.

Me reperin Noizy ka bashkëpunuar dy herë dhe, së fundmi, ka realizuar klipin “Parku i lojrave” në bashkëpunim me reperin italian Ghali.

Për gjithçka është kujdesur Xoxa, madje deri në orën 3 të mëngjesit, dhe këtë e ka bërë të ditur me anë të rrjeteve sociale.

Ajola ka publikuar disa foto nga xhirimet në Instagram. “3 e mëngjesit… Korrik 2018, pas përfundimit të xhirimeve për ‘Parku i Lojërave’”,-ka shkruar ajo.

Kujtojmë që bashkëshotja e kryebashkiakut Veliaj është në muajin e fundit të pritjes së ëmbël por kjo gjë nuk e ka ndaluar të punojë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤