Ajola Xoxa, mamaja e lumtur e vogëlushit 3.4 kilogramë… Emri: Do të jetë shqiptar dhe tirons madje…

View Gallery
6 Photos
Ajola Xoxa, mamaja e lumtur e vogëlushit 3.4 kilogramë… Emri: Do të jetë shqiptar dhe tirons madje…
Ajola Xoxa

Ajola Xoxa, mamaja e lumtur e vogëlushit 3.4 kilogramë… Emri: Do të jetë shqiptar dhe tirons madje…
ajola

Ajola Xoxa, mamaja e lumtur e vogëlushit 3.4 kilogramë… Emri: Do të jetë shqiptar dhe tirons madje…
ajola

Ajola Xoxa, mamaja e lumtur e vogëlushit 3.4 kilogramë… Emri: Do të jetë shqiptar dhe tirons madje…
Ajola Erion

Ajola Xoxa, mamaja e lumtur e vogëlushit 3.4 kilogramë… Emri: Do të jetë shqiptar dhe tirons madje…
Ajola Xoxa 4

Ajola Xoxa, mamaja e lumtur e vogëlushit 3.4 kilogramë… Emri: Do të jetë shqiptar dhe tirons madje…
ajola

Dita më e gëzueshme për familjen Veliaj ishte dita e shtunë, 6 tetori i vitit 2018. Familja e kryetarit të bashkisë së Tiranës tashmë është shtuar me pjestarin më të ri, djalin e Erionit dhe Ajolës.

Mësohet se pjestari më i ri i familjes së numrit një të Tiranës ka ardhur në jetë në orën 08:00 të kësaj të shtune dhe peshon 3.4 kg.

Mjeku i njohur që është angazhuar posaçërisht për lindjen e Ajola Xoxa ka qënë Orion Gliozheni, gjinekolog I njohur dhe njëkohësisht përfaqësues I PS në këshillin bashkiak të Tiranës.

Kureshtja për emrin e djalit të Veliajt: Do jetë shqiptar dhe tirons madje…

Kreu i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj, gjatë fjalës së tij për nisjen e Maratonës së Tiranës, ka treguar se nuk do të jetë vetë pjesmarrës në garë. Ai shprehet se i duhet të shkojë pranë bashkëshortes së tij në martenitet pasi siç dihet një ditë më parë ajo solli në jetë djalin e tyre.

“Shumë më kanë pyetur nëse do marr pjesë në maratonë. Edhe unë do marr pjesë në maratonë, vetëm se do vrapoj për në maternitet meqë u bëra me djalë. Herën tjetër do kthehem dyfish në garë”- tha Veliaj.

Kureshtja e të gjithëve për emrin e djalit të tyre Veliaj tha: “Këtë do ta them pas pak se dua ta konsultoj edhe mamanë. Por e sigurt që do të jetë një emër shqiptar, por edhe tirons madje”.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤