Adrienne Koleszar, policja bukuroshe që po shëtit botën…

View Gallery
11 Photos
Adrienne Koleszar, policja bukuroshe që po shëtit botën…
Adrienne Koleszar 1

Adrienne Koleszar, policja bukuroshe që po shëtit botën…
Adrienne Koleszar 2

Adrienne Koleszar, policja bukuroshe që po shëtit botën…
Adrienne Koleszar 3

Adrienne Koleszar, policja bukuroshe që po shëtit botën…
Adrienne Koleszar 4

Adrienne Koleszar, policja bukuroshe që po shëtit botën…
Adrienne Koleszar 5

Adrienne Koleszar, policja bukuroshe që po shëtit botën…
Adrienne Koleszar 6

Adrienne Koleszar, policja bukuroshe që po shëtit botën…
Adrienne Koleszar 7

Adrienne Koleszar, policja bukuroshe që po shëtit botën…
Adrienne Koleszar 8

Adrienne Koleszar, policja bukuroshe që po shëtit botën…
Adrienne Koleszar 9

Adrienne Koleszar, policja bukuroshe që po shëtit botën…
Adrienne Koleszar 10

Adrienne Koleszar, policja bukuroshe që po shëtit botën…
Adrienne Koleszar 11

Adrienne Koleszar, e cila njihet si një ndër policet më të bukura dhe seksi të Gjermanisë, ka vendosur të braktisë përkohësisht profesionin në ndjekje të pasionit të saj të vërtetë.

34-vjeçarja e cila punonte si police në Dresden, tashmë është kthyer në një fenomene të rrjeteve sociale, pasi me fotot e saj ka mbledhur më shumë se 549 mijë ndjekës në Instagram.

“Do ta lë punën për 6 muaj dhe do të shëtis botën”,- tha Koleszar për gazetën gjermane “Bild”. Por policia më seksi në Gjermani nuk ka vendosur të heqë dorë përfundimisht nga profesioni i saj. “Më 1 Janar do të jem në komisariat”,- tha ajo.

Të shëtisësh botën kushton. Por Koleszar shpjegoi në detaje edhe burimet financiare më të cilat do ta realizojë këtë, pasi rroga e saj prej 2400 eurosh në muaj është e pamjaftueshme.

“Mbledh para që prej vitit 2016. Çdo udhëtim e rezervoj më herët dhe paguaj vetë për të”. Ajo thotë se ka nënshkruar marrëveshje me shumë brande ndërkombëtare, mes të cilave edhe me Puma, të cilat financojnë udhëtimet e saj.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤