Adelina Tahiri dhe bashkëshorti, na prezantojnë me strehën e tyre të dashurisë!

Janë martuar vetëm pak kohë më parë, duke e bërë të ditur këtë gjë vetëm pasi kishin mbaruar ceremoninë. Adelina Tahiri dhe biznesmeni maqedonas Serjoza Markov, tashmë kanë hedhur hapin tjetër si burrë e grua.

2-5

Picture 1 of 2

Ata sapo kanë blerë një shtëpi të re dhe tashmë kanë filluar punimet.

Edhe pse është ende e papërfunduar, shtëpia duket që është tepër luksoze.

Foton e ka postuar Adelina në Instagram, së bashku me shkrimin “duke u bërë gati”.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤