Adelina Berisha paraqitet më ndryshe…

View Gallery
3 Photos
Adelina Berisha paraqitet më ndryshe…
adelina7-650x3581470757261

Adelina Berisha paraqitet më ndryshe…
o11480795446

Adelina Berisha paraqitet më ndryshe…
o21480795449

Këngëtarja bukuroshe, Adelina Berisha ka shpërndarë disa foto të reja, ku duket me një stil më ndryshe dhe artistik.

Adelina është përkujdesur që fotot të saj të kanë edhe një stil artistik, duke krijuar një kolazh mes ngjyrës së veshjeve, flokëve dhe ngjyrës së murit.

Në foto mbizotërojnë ngjyrat bar dhe zi, por ajo që është më dominuese, është bukuria e saj, për më shumë shikojeni fotot.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤