Adele braktis turnetë e saj

Ajo ishte një nga yjet e parë që shkonte në vendin e Kullës së Grenfellit pas zjarrit të tmerrshëm që ndodhi në fillim të këtij muaji.

Dhe Adele dëshmoi se kishte ende dhimbshuri derisa u kërkoi tifozëve të saj të vazhdonin t’i dhurojnë viktimave ndërsa ajo ishte pjesë e skenës së stadiumit Wembley të Londrës.

Këngëtarja, 29, gjithashtu la të kuptohet se ajo do të largohet përgjithmonë, ndërsa ajo u tha tifozëve të saj në koncertin e së mërkurës: “Unë kurrë nuk do të mund t’ju shoh përsëri në një shfaqje të drejtpërdrejtë”.

Adele, e cila ka premtuar të vazhdojë të bëjë muzikë, gjithashtu shkroi një shënim me dorë për tifozët e saj në çdo program, ku shkroi: ‘Unë dua që kohëve të fundit të jem në shtëpi [në Londër].

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤