Adele, “Artistja e Vitit 2016”

adele-2015-alasdair-mclellan-billboard-650

Këngëtarja britanike Adele po korr sukese të njëpasnjëshme në karrierën e saj profesionale.

Billboard e ka emëruar 28 vjeçaren si “Artistja e Vitit 2016”.

Këngëtarja ka pasur një vit tepër të suksesshëm, i cili përfshinte albumin e saj të fundit “25” me mbi 9 milionë shitje dhe kënga e saj “Hello” e cila ka qëndruar në numrin 1 në listën Billboard Hot 100 për më shumë se 10 javë.

Kjo është hera e tretë që Adele është nderuar me këtë titull – ajo këtë nder e kishte edhe në vitin 2011 dhe 2012 me suksesin e albumit të saj “21”.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤