A sjellin paratë lumturi?

couple

Paratë ju bëjnë të lumtur vetëm atëherë nëse keni më shumë se miqtë dhe fqinjët tuaj- thotë një studim i ri.

Kur bëhet fjalë për paratë, disa gjëra thuajse asnjëherë nuk ndryshojnë.

Në fakt, një studim i ri britanik tregon se paratë sjellin kënaqësi, vetëm nëse u vënë në pozitë superiore financiare në raport me miqtë dhe të afërmit tuaj.

Automjeti sportiv, shtëpia e madhe dhe puna që paguhet mirë, do t’u bëjnë të lumtur vetëm nëse njerëzit rreth jush kanë më pak se ju.

Të dhënat e studimit pohojnë se për shkak të situatës më të mirë materiale, gjithnjë e më shumë njerëz qëndrojnë më gjatë në punë dhe mundohen të fitojmë më shumë para.

Megjithatë, ekspertët thonë se sjellja e këtillë çon deri te pakënaqësia e vazhdueshme.

Fatkeqësisht, duke vrapuar pas parasë dhe standardit më të mirë jetësor, njerëzit kanë harruar raportet ndërnjerëzore dhe si pasojë e kësaj vjen deri te numri më i madh i lidhjeve jo të mira dhe ndarjes së çifteve.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤