A do ta provonit këtë platformë rrethore prej xhami mbi një luginë ?

BBsHBuB

Këtu është një atraksion turistik ku do të dëshironit ta shmangnit nëse ju keni frikë nga lartësitë.

Kina tashmë ka disa ura xhami dhe një vendkalim xhami përgjatë një shkëmbi. Tani ekziston një terror i ri transparent: një platformë rrethore qelqi, buzë malit, mbi një luginë.
Mund të duket e tmerrshme, por projektuesi i platformës i siguron vizitorët se ajo është plotësisht e sigurt, e bërë nga çeliku dhe xham i blinduar.

BBsHBug

BBsHBur

BBsHDRb

BBsHK95

BBsHPaX

BBsHPaY

BBsHPb1

BBsHPb4

BBsHPbc

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤