8 modelime flokësh për pranverën, që janë më të thjeshta për t’u realizuar nga se e mendoni!

Ditët e ftohta të dimrit jo gjithmonë i favorizojnë modelimet e flokëve. Temperaturat e ulëta janë një faktor ndikues i madh në këtë drejtim, e kështu presim me padurim pranverën për të sjellë një paraqitje ndryshe.

0-1

Picture 1 of 8

Stilimet me kapje lart janë të preferuarat e sezonit të ngrohtë, e jo pa faj. Duke qenë se zhvishemj na rrobat e tepërta, vëmendja përqendrohet tek feminiteti dhe portreti merr një tjetër kuptim. Përpiqemi të dukemi ndryshe, edhe pse shpesh na duket mision i pamundur.

Mos u shqetësoni, pasi disa nga modelimet më shik janë më të thjeshta për t’u realizuar nga se e imagjinoni. Ne ju sjellim nëntë sugjerime, që do t’ju japin një ide më të qartë lidhur me ndryshimet e ardhshme në paraqitje.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤