7 gjërat që duhet të keni primare që lidhja të funksionojë në mënyrë perfekte

couple-498484_960_720

Çdo çift dëshiron të dijë cfare duhet të bëjnë për të patur një marrëdhënie të mirë.

Më poshtë janë disa nga mënyrat sesi të përmirësoni lidhjen me partnerin tuaj. Kush nuk do donte një jetë të mbushur me dashuri?

1. Kujdesi.
Disa njerëz nuk i thonë kurrë 2 fjalët e vogla [Te dua] , dhe kjo gjë nuk mund t’i pëlqejë partnerit, pra gjej nje rrugë ku mund të lesh dashurinë tuaj ta dijë se ju po kujdeseni , qëndro me afer tij ,dhe kështu ju do të jeni më të lidhur me njëri-tjetrin

2. Konsiderata.
Të marrësh në konsideratë do të thotë të mos vazhdosh rrugën tënde por të bësh gjysmën tjetër të ndihet i dashuruar me ty. Dhe kur të largohesh nga rruga jote , veprimet e tua do të flasin më shumë se fjalët.

3. Komunikimi.
Vullneti dhe dëshira për komunikim është kryesore për çdo marrëdhënie të suksesshme. Duke pasur parasysh se ne kemi kaq shumë mënyra për të komunikuar në botën tonë teknologjike , nuk ka asnjë justifikim për të mos folur me partnerin tuaj.

4. Kompromisi.
Aftësia për të arritur kompromis është shumë e rëndësishme në ndërtimin e një marrëdhënie të shëndetshme. Duke punuar drejt një kompromisi, mbase ju nuk mund të keni çfarë doni por me siguri do të keni çfarë keni nevojë.

5-Konfidenca(Besim )
Ne kemi nevoj të dimë se marrëdhënia jonë është e sigurt dhe se partneri na do. Pa pasur një ndjenje përkatësie kjo është e pamundur pasi marrëdhënia është er rezikuar nga çdo gjë. Prandaj ju duhet të tregoni besim në atë që ju keni.

6-Rehati
Mjaft fajësuat njëri-tjetrin por shprehni dashurinë tuaj në çdo vend. Bëje këtë që të dy të ndiheni rehatshëm. Jeta është shumë e shkurtër për ta harxhuar me ndjenja të këqija.

7-Kultivimi
Të ndjeni se ju jeni personi më i rëndësishëm në jetën e bashkëshortit tuaj , do tju afrojë të dyve akoma dhe më shumë sepse ju jeni vlerësuar nga njëri-tjetri.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤