7 frizura të ndryshme për 7 ditë të javës

E gjitha që ju nevojitet janë disa llastikë, furqeta dhe 5 minuta kohë. Për të bërë rregullisht frizurën shumica e femrave i lajnë flokët çdo ditë. Kjo assesi nuk është zgjidhje e mirë!

Me pak kreativitet dhe me disa minuta kohë, do t’i zgjidhni telashin tuaj, ndërkaq efekti është i shkëlqyeshëm.

Në vazhdim të tekstit pason videoja me 7 frizura të ndryshme për 7 ditë të javës.

Me atë rast, ajo që është shumë me rëndësi dhe e mirë për flokë të shëndetshme, është që nuk duhet të lahen më shpesh se dy herë në javë.

E gjitha që ju nevojitet janë disa llastikë, furqeta dhe 5 minuta kohë.

Në video shikoni veprimin e hollësishëm.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤