6 lloje sandalesh që nuk duhet t’I vishni në plazh

Këto sandale janë shumë në modë. Janë të përshtatshme për tu veshur gjatë ditës, për të dalë në darkë dhe mund t’I kombinoni me çdo veshje.

Por në plazh nuk vishen! Në plazh më mirë vishni shapka gome me gisht, se sa këto sandale kaq të lezetshme me gura.

balenciaga_referenceRene-Caovilla_referenceJimmy-Choo_referenceAquazzura_referenceFendi_referenceValentino_reference

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤