6 gjëra që nuk duhet t’i mbani të fshehta nga partneri juaj

BBrBYva

Ju mund të mendoni se një gënjeshtër e vockël nuk do të ketë pasoja negative në marrëdhënien tuaj ?

Por, ekspertja i marrëdhënieve dhe mirësjelljes April Masini thotë “, duke e mbajtur të fshehta gjërat nga bashkëshorti juaj ushqen mosbesimin në një martesë. Dhe kur ju ose bashkëshorti juaj nuk i besoni njëri-tjetrit, ju do të keni gjithmonë mosmarrëveshje.

Nga ana tjetër, thotë ajo, “duke ndarë të fshehta me bashkëshortin juaj ushqen intimitetin dhe kjo është një bazë për marrëdhënie më të mira. Sa më i fortë intimiteti që ju keni me bashkëshortin tuaj, aq më shpejt ju zhvilloni një stenografi të veçantë me ta dhe llojin e besimit që sjell marrëdhënie më të mirë, dashuri të thellë dhe vendime të forta duke u bërë një çift i përsosur “.

Pra, me qëllimin e ndërtimit të një lidhje të fortë, këtu janë gjashtë gjëra që ekspertët thonë se ju nuk duhet të mbani sekret nga bashkëshorti juaj.

1. Historine tuaj seksuale.

1

2. Çdo sëmundje që mund të kurohet.

2

3. Si i shpenzoni në të vërtetë paratë tuaja.

3

4. Kohën që shpenzoni me njerëzit që partneri juaj nuk pëlqen.

4

5. Ndonjë shqetësim në punë.

5

6. Lidhjet tuaja serioze që kishit më parë

BBrBKqS

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤