54 vjeçja franceze me Instagramin më “stylish” që ekziston

aa

Sophie Fontanel, një shkrimtare franceze dhe kolumniste e modës për botuesin parisien L’Obs, besohet të jetë femra në moshë më me stil në botën e modës.

Mjafton ta vizitoni një herë llogarinë e saj në Instagram, dhe menjëherë do të bindeni.

Në intervistën e saj për “Vogue”, ajo zbuloi se 80% e veshjeve të saj janë të cilësisë së lartë dhe se stili i saj ka për qëllim të përcjellë tek tjerët “zbutjen, butësinë, ndjenjën e humorit, dhe bujarinë” sesa pamje seksi.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤