5 rregulla për një martesë më të mirë

Më poshtë janë 5 rregulla për një martesë më të mirë sipas një “burri perfekt” japonez. Ai quhet Kiyo Yamana dhe është 58 vjeç e bashkë me gruan e tij Kimi jetojnë një jetë të lumtur bashkëshortore prej 15 vjetësh. Të dy janë shndërruar në dy “këshillues martesash” dhe kanë krijuar organizatën e “bashkëshortëve perfektë” apo Japan Aisaika Organisation për të ndihmuar çiftet.

Rregulli i parë është të shkoni në shtëpi para orës 8.00 të mbrëmjes. Kjo pasi në Japoni burrat nuk kthehen kurrë në shtëpi para orës 10.00 të mbrëmjes. Gjithë kohën e tyre ia kushtojnë punës

Rregulli i dytë: Krijoni atmosferë relaksuese. “Duke e bërë këtë, ndiheni më mirë si çift”-thotë 58 vjeçari.

Rregulli i tretë: Thirreni gruan tuaj në emër

Rregulli i katërt: Shiheni gruan tuaj në sy. Shikimi në sy të ndihmon të zbusësh zemërimin dhe i bën të kuptojë që e do.

Rregulli i pestë: Dëgjoni ç’ka për të thënë. Dialogu është shumë i rëndësishëm në çift, ndaj dëgjojeni deri në fund bashkëshorten tuaj se ç’ka për të thënë.

Urojmë të funksionojnë edhe për ju!

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤