5 gjëra që i bëjnë sytë tuaj të duken më të vjetër

Ndaloni neglizhencën e syve tuaj dhe mos bëni kurrë këto pesë gjëra:

1. Mos i fërkoni sytë fort sepse lëkura në këtë pjesë është e ndjeshme dhe i shkakton asaj probleme.

2. Mos përdorni skrab për pjesën poshtë syve!

3. Po i neglizhoni vetullat. Nganjëherë forma e vetullave ju bënë që të dukeni më të moshuar. Përpiquni të gjeni formën më të mirë të vetullave që ju shkon më shumë me fytyrën tuaj.

4. Nuk flini mjaftueshëm. Rrathët e zinj nën sy ju bëjnë të dukeni edhe më të vjetër.

5. Nuk po përdorni kremin e duhur për pjesën e syve. Kjo pjesë e lëkurës është më e ndjeshme dhe duhet që të përdorni vetëm kremin që ju përshkruhet pasi jeni këshilluar me dermatologun.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤