4 femrat e horoskopit për të cilat meshkujt ‘lënë kokën’

Shenja e Demit adhuron ushqimin e mirë, seksin e mirë, gjërat materiale. 5 shqisat i ka të zhvilluara në 360 gradë, siç ka të zgjidhura edhe lidhjet me ritmet natyrale. Të dy këto karakteristika e bëjnë femrën e shenjës së Demit shumë sensuale, të sintonizuar në dëshirat e tjetrit, e për këtë është tepër joshëse në sytë e një mashkulli.

Shenja e Akrepit është tmerrësisht shumë tërheqëse dhe kontroverse në çwshtjet e zemrës. Në eros është pasionale dhe trasgresive, e femra Akrep ka një joshjes prej “femre fatale”, misterioze dhe hipnotizuese. Është një e dashur shumë pasionante, josh me trup dhe me shikim, transmeton një ndjesi dominimi mbi tjetrin. Meshkujt e adhurojnë.

Shenja e Peshqve është e ndjeshme dhe romantike. Sensualiteti i gruas, e dashuruar me dashurinë, likuide, e ndrojtur, intrigante. Femra e Peshqëve është shumë e ndryshme nga ajo e Akrepit që josh në mënyrë agresive, duke imponuar dëshirat e saj. Femra e Peshqëve i jepet e gjitha partnerit, duke dëshmuar afrimitet, ngrohtësi, aq sa humbet veten në emër të dashurisë.

Femra Luan bie në sy, sepse pëlqen të jetë në qendër të vëmendjes, po ashtu vishet në mënyrë që bie në sy. Pamja e saj përcjell energji dhe nxehtësi. Pikërisht ajo ndjesi e luaneshës, mbretëreshë e pyllit urban.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤