26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë

View Gallery
26 Photos
26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
1. Michael Jackson dhe Donald Trump në rrugë për të vizituar pacientin Ryan White në vitin 1990. Njeriu në sfond është Mani Khalsa, kuzhinier personal i Michael.

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
2. Brooke Shields dhe Robert Downey Jr, 1998

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
3. Mickey Mouse Club yjet Justin Timberlake dhe Ryan Gosling, 1994

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
4. 15-vjeçarja Eva Mendes duke marrë autograf nga 17-vjeçarja Alyssa Milano, 1989

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
5. 21-vjeçarja Vanessa Paradis dhe 29-vjeçarja Lenny Kravitz, 1993

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
6. 18-vjeçari Matthew Perry dhe 24-vjeçari Johnny Depp, 1987

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
7. Kasti i aktorëve të “Beverly Hills”, 1992

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
8. Maggie Smith (Profesor Minerva McGonagall) në 27, 1962

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
9. Një fotografi shkolle në moshën 14-vjeçare, Kurt Cobain, 1985

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
10. Kurt Russell i ri takon Elvis Presley, 1963

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
11. Peter Mayhew (Chewbacca) dhe Carrie Fisher, 1977

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
12. 30-vjeçari Meryl Streep, 1979

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
13. Angelina Jolie, 17-vjeçare, 1992

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
14. Barack Obama, 19-vjeçar, 1980

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
15. 13-vjeçarja Justin Bieber këndon për kalimtarët në Stratford, Kanada, 2007

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
16. Beyoncé dhe Solange Knowles me prindërit e tyre, 1990

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
17. Fotografia e parë e Linkin Park me Chester Bennington (në të djathtë) në vitin 1997. Disa nga shokët e grupit janë ende studentë.

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
18. Princesha Diana dhe Rowan Atkinson në shfaqjen e Varieteteve Mbretërore, 1984

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
19. Hillary Clinton në Kolegjin Wellesley, 1969

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
20. Shaquille O’Neal dhe Bill Gates, 1999

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
21. Familja Kardashian-Jenner, 1995

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
22. Leonardo DiCaprio, 1996

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
23. Prindërit e Angelina Jolie, 1972

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
24. Robert Downey Jr dhe Sarah Jessica Parker, 1983

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
25. 15-vjeçarja Brooke Shields, 1980

26 foto të rralla të të famshmëve, që kurrë nuk i keni parë
26. Mbretëresha Elizabeta II si një 10-vjeçare me qenin e saj, 1936

Ne jemi mësuar të shohim të famshmit në një mjedis të harlisur.

Prandaj ndonjëherë duket se njerëzit, që shohim në TV nuk janë njerëzore, por diçka misterioze.

Sidoqoftë edhe njerëzit më të rëndësishëm hyjnë në situata, që ne do t’i quanim të pazakonta.

Bright Side ka përgatitur një përzgjedhje të fotografive të cilësisë së mirë, që tregojnë anët e panjohura të yjeve të ndryshëm.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤