20 rrugët më magjike dhe të “çmendura” në botë, pamje përrallore…

Në botë ekzistojnë qindra dhe mijëra vende të bukura për t’u vizituar, gjithashtu dhe disa rrugë të jashtëzakonshme që çojnë drejt këtyre vendeve.

Madje, këto rrugë janë shndërruar në atraksione më të njohura turistike se edhe vetë destinacionet ku ato të çojnë…

Por, ku ndodhen këto rrugë? Në të katër anët e planetit tonë. Ndërsa ne kemi përzgjedhur 20 rrugë, të cilat besojmë se do t’ju mrekullojnë me pamjen e tyre.

Në vijim ju sjellim një fotogaleri të këtyre rrugëve si dhe përshkrimin e shkurtër se ku ndodhen ato.

 

1. Highway 1, Big Sur, California – SHBA

Picture 1 of 20

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤