14 shkurti, festoni me të kuqen

View Gallery
3 Photos
14 shkurti, festoni me të kuqen
auto_1485515254fustani1485789602

14 shkurti, festoni me të kuqen
auto_1485515297_fustan_off_shoulders1485789607

14 shkurti, festoni me të kuqen
auto_1485515322_fustani_asimetrik1485789707

14 shkurti është rasti i duhur për të veshur diçka të kuqe, ngjyra më pasionale dhe joshëse. Ja treveshje që dë të fitoni vëmendjen e tij!

Nëse jeni një romantike e pashërueshme, fokusohuni në një fustan off sholuders me një jakë të madhe. I kombinoni me aksesorë ngjyrë argjendi, ose të zeza.

Për një rezultat më bazik, kombinoni të kuqen me të zezën. Revista Grazia na sugjeron një minifustan me palosje dhe jakë V dhe një triko të zezë me prerje mashkullore. Shtoni një shije rock me një palë çizme të shkurtra me takë të larta.

Nëse dëshironi të provokoni me stil, vishni një fustan slip-dress që luan me lëvizjet dhe ka efektin shoh-nuk shoh. Një veshje asimetrike që mbulon e zbulon këmbët në çdo hap. Plotësojeni me aksesor të ngjyrës nude.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤