14 foto që tregojnë momentin e mrekullueshëm të lindjes

Një fotograf tregon momente intime dhe reale të çasteve të ardhjes në jetë të një fëmije.
Një mrekulli që ndryshon kuptimin e jetës.

1453989111-syn-elm-1453853991-4-6-fingers1453989103-syn-elm-1453853541-1-born-in-the-caul1453989108-syn-elm-1453853906-3-c-section1453989113-syn-elm-1453854134-5-that-moment-water-birth1453989114-syn-elm-1453854193-6-meeting-your-baby1453989118-syn-elm-1453854292-8-newborn-baby1453989106-syn-elm-1453853812-2-support-from-daughter-1453989127-syn-elm-1453854536-11-waiting-for-your-baby1453989129-syn-elm-1453854599-12-precipitous-birth1453989132-syn-elm-1453854671-13-2-mama-family1453989124-syn-elm-1453854429-10-fresh-floral-bath-61453989121-syn-elm-1453854344-9-hands-and-knees-1453989134-syn-elm-1453854723-14-peacelandscape-1453989279-gallery-1453854134-5-that-moment-water-birth

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤