12 shenjat e dashurisë së vërtetë

love-couple

Dashuria është një ndjenjë e mahnitshme dhe e mrekullueshme.

Rënia në dashuri është një nga përvojat më emocionuese dhe më të dobishme në këtë planet, por mund të jetë edhe më e frikshme. Gjithmonë është frika e refuzimit.

Nganjëherë meshkujt janë shumë zor të lexueshëm. E dimë se gratë është e pamundur të kuptohen, por hiq më mirë janë edhe burrat. Shumica e kohës, ata mbajnë ndjenjat e tyre shumë mirë të fshehura.

Këtu keni 12 shenjat dhe sinjalet nëse doni të dini a ju do apo jo.

Ai vazhdimisht vështron sytë tuaj.

Ju falë tërë kohën.

Është gjithmonë i lumtur kur ju sheh.

Përdor fjalën “ne”.

Ai është real me ju.

Kënaqet kur bën gjërat që të pëlqejnë ty.

Do të mësoj gjithçka për ju.

Dëshiron t’ju mbrojë.

Ju befason pa arsye.

Jeton për t’ju bërë të qeshni.

Kënaqet kur përqafohet me ju.

Ai ju do.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤